onsdag 31 mars 2010

Påskpyntat lite. Mest intresserad var inte djuret på bilden utan Elliott som smet iväg med både häxor och dessa ägg.. (Alla klarade sig utan skador..)




Den hittade jag i källartrappan då jag sökte potatis, det var ju trevligt, sen kokade jag makaroner..



Nu kommer våren, alla små och stora insekter och flugor kommer fram. I alla fall inomhus... Undrar va den där pinnen e bra för...?

söndag 28 mars 2010

Mera fynd

Nu tog jag den! Har tittat flera gånger på den på loppis och nu slog jag till. Jag tycker den e så fin, det är nåt speciellt med den..







Tittade i en påse på gamla böcker (som jag ju samlar på), 10 € stod det, det tyckte jag var lite för dyrt (även om jag skulle köpt 1 eller 2 för det). Så säger gubben att det är ju 10 för hela påsen! Va? Utan tvekan tog jag ju så klart hela påsen!


 Ett fat. Jag gör ju annat än springer på loppis, även om det nästan bara blivit loppisinlägg nu på senare tid. Men en sak skilde sig denna gång! Jag köpte ingen ljusstake! Otroligt...



Ps. Jag köpte ju så klart skålen!

torsdag 25 mars 2010

Fast man redan har många..










..kan man ju alltid ha fler...






Dessa är just nu mina favoriter.

tisdag 23 mars 2010

En dag aktiv..


Igår slog mitt jag-vill-pyssla-behov till. Jag sådde påskgräs och paprika (lite sent jag vet) och...

..jag skulle så petunior, men så kom jag på att mina såburkar är där ute. Och då man planerar göra något genast så är "där ute" jättejättelångt borta,jättejättelångt orkar man inte gå..
Sen gjorde jag lite ägg, decoupage.. Man skall nog inte göra så här. Men så gjorde jag! Det blev ju bara veck och skrynkligt å svårt så ja vecka å skrynkla hela äggen.. Fast de blev rätt fina då de torkade, faktiskt..

söndag 21 mars 2010

Vart tog helgen vägen?

Oj nu var det en tid sen.. Det har faktiskt inte hänt så mycket alls. Men idag har vi i alla fall kluvit ved, massor. Det e ju så jätteroligt!

Mer till min samling, mina senaste loppisfynd. Plockade ihop allt idag som har legat i påsar och det blev en hel stor byrålåda full. Nu väntar jag bara på varmare väder så det går att spraya ute. Fast tror jag ska börja lite inne snart.. Bara lite. Med sånt jag verkligen vill ha framme NU.




Agilityträning. Idag var Elliott riktigt duktig. Här med Bobby.


 Medan en del tränar agility är andra där för att titta på. Svea och Senni är enbart åskådare, som Bobby.

torsdag 11 mars 2010

Roliga snödagen...



Trevligt.. Man slipper inte in...




..och man ser inte ut...

Någon på jobbet sa idag nåt i stil med " helt otroligt, idag såg jag gräsmattan.." Jag såg också gräs (en stund), dock inte mer än detta och inte var det då nån gräsmatta, här borde vara grus....



..vi lär väl nog få vänta ett tag innan vi ser vår gräsmatta...





Jaa, så kan man också göra.


Vi lämnar den tråkiga snön och går in.

Fast jag var så säker för en tid sedan att vi satt ramarna rätt, så har vi nu ändrat det! Nu blev det så här, vi tog ner den stora guldramen och satte lister.. Kronan har vi också hängt upp, i passlig höjd för kunna dunka huvudet.



söndag 7 mars 2010

Jag vill ha lördag varje dag!


Fint var det, vi var ute jättelänge.


Eldade lite papper, varifrån kommer allt papper egentligen? Vi har alltid massor.. Grannarna kom också på att de hade massor med papper så de kom också med.
Snön som S skottat från taket, blev en bra utkikshög (och tänk så bra, mitt i allt kan man bara försvinna, medan matte blinkar, ner till husväggen, där kissorna tydligen har sin toalett, och så kan man äta lite skit....nami nami).


Ska man mata fåglar så ska man!




Sen så fixade vi till en skohylla i kvisten. Riktigt fin tycker jag själv.. Nu ska bara ändarna fixas och målas. Det var den lördagen.

torsdag 4 mars 2010

Blandad baktid och nutid...

S skottar snö på taket och drömmer om sommaren och hur man inte behöver nån balkong då man har ett så stort bra tak att va på... Ja vill också ha sommar..


Jag skottar snö runt trappan och i gången VARJE DAG, vilken tur att det drivar så bra just där VARJE DAG! Vad skulle jag annars hitta på för ROLIGT VARJE DAG den tiden som det där tar..



Har satt upp lite ramar där vi tycker att de skulle passa, den här gången kändes det rätt, inga feluppsättningar denna gång..

Tyvärr saknar vi bilder till våra ramar, men vi har hängt upp dem i alla fall.. Det kan ju tyckas lite tråkigt och det är det faktiskt också.




Elliott bäddar ner sig med sina nussedjur....




...och somnar..






Nu fick jag användning för den!




Vi avslutar med en bild på Sigrid, hon tycker det är så länge sen hon fått vara med.