onsdag 29 juni 2011

Lilla gullevännen....

SOV GOTT, ÄLSKADE, ÄLSKADE INES...

onsdag 22 juni 2011

Test nr 1000...........


..efter att ha försökt hela dagen fungerar det äntligen. Köpte en body på loppis stl 80, detta var den enda jag hittade som var stl 80 och då finns det ju bara barnkläder på loppis..., den var dock för liten åt Reine...


Men den var ju väldigt söt. Det är Elliott som testar den men han e så tjock så jag fick inte den knäppt. Först efter några minuter kom han på att han hade den på sig och då blev det plötsligt jättehemskt och han var tvungen att springa undan jättefort, pipa lite och springa igen..


Har varit hemma 2 dagar och detta har jag hunnit med bl.a. Nu kan jag faktiskt säga, bytt gardin i soffan...



..och sytt nya gardiner till vardagsrummet, klippte tyget mitt itu så de blev aningen smala, men äh...



Spegelbild! Jag har inte grått hår... Har varit på floating till Aaltopiste. Intressant, jag ska pröva igen. Trots att jag blev yr å mådde illa efteråt, men det var ju trevligt att plaska runt där... 


.. men det jag egentligen tänkte säga var, att mitt hår blev så lockigt efteråt, kanske man borde skaffa sig ett lockigt hår..? Eller tvätta det i salt..

Ett test..

Nu e det nåt fel och inga bilder syns....

söndag 19 juni 2011

Jahass..



Nu har det gått några dagar sen operationen. Här hade han just kommit hem..


Nu lite intressanta bilder. Jag är ju ingen expert men jag skulle säga att det ser rätt fint ut, nu har det dock svullnat lite här och där, men det är väl normalt, nu då han går å rör sig mer än första dagarna.

Han blev öppnad på 3 ställen istället för 1, för en boll var borta, den gömde sig i ljumsken.. Så det här stora såret var helt i onödan.. Hrm.. Nåja, nån som vet hur man får bort den här påklistrade lappen den ska av nu efter helgen och han skriker. Kan man blöta på den? Vatten? 



Jag har sytt byxor, 2 stycken men de blev båda värsta haremsbyxorna, vet inte vad som blev fel... Men jag såg på ett ställe en som använde en babybody åt sin hund. Fast då skulle han ju slippa in i benhålen.. Eller?


Vi har försökt att trotsa myggor och varit ute i helgen, pysslat lite med det ena och andra. Tänk om man skulle få lika mycket rabarber som man får skräp, fast jag tyckte de var jättemycket blev det ju inte så sist och slutligen.

Just därför trodde jag det skulle bli en del, 
men det var nog bara bladen som var stora..




 Sista projektet innan regnet. Jag hoppas rosenbönorna blir höga. Satte dem så de får klättra framför tv-rumsfönstren. Fast vi skulle borda ha högre krukor, så skulle det se bättre ut. Till nytt år...

onsdag 15 juni 2011

Tratträning

Yes, Man kan leka, gå, springa, äta korv, det vill säga allt det nödvändiga, då tratten är på. Annat kan det vara sen då man vaknar upp och har blivit opererad och har ont och speciellt om man e så sensli, så sensli som små Reinar kan va... Imorgon e det den dumma dagen..

tisdag 14 juni 2011

Före och efter!


 Något mörka och suddiga bilder (blir så då man ska göra det direkt man kommer på det..) men så här såg det ut förr och så här blev det sen.











































Allt är ju inte klart än.. Lite småsaker kvar att göra..

söndag 12 juni 2011

Jag har flyttat...

..växter, hit och dit, runt, fram och tillbaka.. Tömt gamla stenpartiet. Så nu ska man göra nåt åt det här. Antagligen flytta de stenar som går, vill säga, de små. Kanske kommer det rosor hit, vi har redan börjat på med rosor här i ett hörn nämligen.
Den här rosa/lila blomman? eller vad det nu är hoppas jag skall stoppa (o)gräset från att ta sig så långt in, flyttade den från stenpartiet, tänk att hela det där blomspektaklet hade EN rot lika liten som.. hmm, en mus (kommer ej på nåt annat). Detta är bredvid bastun, mot åkern. Den halvfärdiga men redan mycket fulla komposten står till höger.

Har också planterat ut kryddorna, dom va små.. Och planterat i utekrukorna, de står dock ännu i växthuset, men de e gjort, bara att sätta ut sen.

I tisdags sådde jag trädgårdslandet, och en del har redan kommit upp, jag vet icke vad, jag trodde jag skulle minnas men det var ju så länge sen så det har jag glömt nu.

Elliott och  Reine var och badade i lördags då det var så varmt.

fredag 10 juni 2011

Ett pris

Igår vann jag en medalj, eller nä.. Fick.. Förtjänade. Jo, förtjänade.  Dessa medaljer delades ut av män då man kom i mål, kända män, fick jag veta idag, eftersom flera på jobbet siktat in sig och ställt sig i kön för att få den utdelad av Robert Häggblom. Min man var ung, smal och.. ja.. han sa grattis, alltså va han svensk. Nån som vet vem det kan ha varit?! Skriv i så fall. Bara så jag får veta.
Ps. Om det hjälper bar han vit blus och snygga shorts..

måndag 6 juni 2011

Låddår på plats...


Efter att vi dränkt oss i myggspray kunde vi lägga dit lådorna, men hemska saker vad de svalde jord, det räckte inte till de 2 små lådorna. Nåja, ja skulle ju inte så idag, det hade jag inte klarat av, skulle behöva ha en skyddsdräkt när jag skall göra det..




(Nu e det bara att vänta lådorna ska bli gråa och fina....)

söndag 5 juni 2011

Snart, snart..


Igen har vi varit flitiga med att färdigställa en del saker här hemma. En kväll såga S till alla delar till sålådorna. Och nu har vi spikat ihop dem. Tyvärr kunde vi inte sätta dem på plats ikväll för vi var tvungna att utrota lite rödmyror under gamla lådorna...

Krokar och stång som vi köpte på IKEA sist, bara för att de var nedsatta till 1 €, skruvade fast den på en bräda och så fick vi klädhängare till grovköket, äntligen, det börjar ju va nåt år sen vi byggde...





I lördags var det en aning blåsigt på dagen, men dock väldigt varmt..

..därför gick det att sitta under äppelträdet, det börjar bli så grönt och tjockt nu så det är inte bara vi som tycker det är trevligt där, det är hundratals andra som också tycker det... Men som sagt blåste det så hårt så vi fick vara ensamma där.. Eller ja, en till var ju där å tiggde.


Idag fick jag fler trädgårdskoppar, riktigt fina Rörstrandkoppar. Nu får vi bara hoppas på mer sol och blåst (gärna mycket varm sådan) så skall detta nog bli en bra utekaffedrickarsommar.