söndag 28 oktober 2012

Blä..



Så kan det gå.. Det kopplet var inte gammalt. Men det var ju Reines dock. Tur att vi bara var en bit hemifrån och himla tur att det inte gick av då vi mötte nån. Igår var det inte vår dag, inte idag heller...


Förutom alla 1000 hushållssysslor jag gjort idag så har jag läst mina gamla häften från lågstadiet, när man fick skriva fritt och rita en bild. Ja minns inte att jag skulle vara så dålig på att hitta på, med tanke på hur jag är idag menar jag, haha... Men kolla in stavningen, stakac svamp, och det e ju precis så man uttalar det!

onsdag 24 oktober 2012

Här händer det grejer...


..NOT! Inget speciellt, aldrig nästan. Men idag har Thelma varit till doktorn och plockat ut ett grässtrå som fastnat i näsan, halsen..nånstans.. Hon nös nästan hela 25 min i bilen dit, stackars liten, men nu ska det väl bli bra.

tisdag 9 oktober 2012

Hej!



Nu har jag tömt alla krukor ute. Pelargonerna som blommar så fint har fått flytta in. Undras hur jag skall få dessa att överleva vintern. Ett år hade jag 2 riktigt fina hela vintern i fönstret och då våren kom och sommarn närmade sig dog de, det tyckte de inte om tydligen..




Två omgångar med mos har jag gjort, det blev beskt. Jag orkade inte skala de minimala äpplena som jag kokade av. Men vadå, kan man inte koka mos med skal på?


Jag har städat mitt rum! Äntligen, det tog nåt år, eller så.. Nu ska det börja skapas här.


Måste byta kruka..



Snygg jacka, men saknar en knapp..







Nu e det bara ett rum kvar, då e rummet dubbelt så stort mot vad som syns.. Huvva då.. Kanske nästa år..!?!