lördag 31 augusti 2013

SIGRID ÄR HEMMA! 

fredag 30 augusti 2013

:(


Vår älskade gulle-Sigrid är försvunnen

söndag 25 augusti 2013

Veckan





En kväll på villan, checka läget och städa lite..

 ..och en dag på Juthbacka. Hittade faktiskt inte så mycket, det här plus lite presenter. Men trevligt var det som vanligt! Jag som sökte barnböcker hittade inga, "nyare" barnböcker som var intressanta fann jag men de var svindyra (enligt mig..)

Födelsedag har jag också hunnit med, så fin blomma fick jag av en i min grupp på jobbet, så fick jag ett litet blad till som hade lossnat från stjälken då han hållit den, så gulligt!

Var också och lyckades att ordna en Enjo- demonstration hemma hos oss den 2.10 så om du känner att du vill komma då så jättegärna! Meddela mig bara så snart du vet.

söndag 18 augusti 2013

Mix


Alltså, antingen blir de jättesmå eller jättestora, jag skulle gärna prova på det där mitt imellan . Läste att bröd inte får jästsmak om man minskar på jästen och låter den jäsa längre istället. Stämmer det?

Idag fortsatte vi lite med växthuset, det var en tid sen. Sågade till panelen till långsidorna och ena gaveln och behandlade dem. Och satte bräder på takstolarna.


Nu behöver jag mer björnbär, eller då jag får en plats att sätta dem. Bären e ju rätt söta, kan man tro blanda dem med nåt annat bär eller bara ha dem som sådana på gröten? Hmm, måste pröva.

torsdag 15 augusti 2013

Agility


Lite bilder från gårdagens agilitytävling. Här, den på träningarna så snabba Elliott (på riktigt).. Står stilla lite..


Står stilla lite till. Jag blir ju i alla fall inte trött, bara på rösten.. Hinder nummer två, bara 16 hinder kvar..


Ingen panik, inte ha bråttom, det e ju bara 16 hundar som ska fara banan som väntar.. Idealtiden 54 s har nog passerat för länge sen. På träning skulle denna lätta bana gått under 54, helt klart.


Så kommer vi till Reine och hans allra första tävling. Han var så glad, så ivrig och snabb. Han har bara tränat 2 gånger i sommar, han har haft paus sen före julen. Och innan det tränat bara som nybörjare ca halvåret. Jag var så glad!


Han for förbi nästan alla hinder = massa minus poäng, så vi var tvungna att göra om dem, han sprang dubbelt längre än vad Elliott gjorde, märk väl sprang. Han sprang så mycket extra så han bara fick några sek snabbare tid än Elliott som mest promenerade.

Så glad och stolt! Det bästa var att ingen av dem kom sist, jag tror Elliott kom på 10 plats och Reine 11 plats. Om Reine inte skulle glömma att utföra hindren skulle han vara jätteduktig..










lördag 10 augusti 2013

Fyra sjuåringar





Att de ser lite slitna ut just nu beror inte på åldern, de håller på att byta päls...

fredag 9 augusti 2013

Dagens tema: bär



Ikväll var jag ute och plockade mer blåbär. Men varför har jag inte rensat dem på bricka förr..? Det tog ju bara 25 min ett ämbar.


Köpte mer jordgubbar, fixat och fryst ner dem. Sen hitta jag säkert 20 burkar från ifjol i frysen, var gömde de sig sist jag kollade.. Nå, det går åt. 


Hallon plockade jag vid jordgubbslandet igår, många var dåliga och många var bra. Över natten har jag gett maskarna möjligheten att inte bli nerfrusna, tyvärr gick de ändå samma öde till mötes dock med den snabba metoden.

Nu tar jag kvällen för nu kommer det bär ur mina öron..

onsdag 7 augusti 2013

Åhå

 Jaha, nu har det gått en tid sen sist igen och åter utan att det hänt desto mer.. Vet inte ens om det gått fort eller långsamt. Just det. S köpte jordgubbar förra veckan, vi åt upp alla egna i sommar. Nu kommer jag också ihåg att burkarna tog slut, måste köp mer. Blåbär har jag även plockat. Men nån hade tydligen tyckt att de måste plocka alla bär bakom uthuset. Skäms inte folk att plocka så nära andras hus..?! Det borde dom! Annat då.. S har cyklat botnia 106 km. Jag har varit/ska vara ensam hemma igen.. "Min ass" på jobbet är sjuk, tråkit (krya på dig).. Trött, vill bara sova. Det var det. Inte uppiggande alls.