torsdag 29 januari 2015

Kläder

Vad händer här då? Inte så mycket faktiskt.. Jag har tömt mitt klädskåp för att få lite mer rum, nej inte mer rum då verkar det som jag har massor med kläder, mer luftigt. Luftigt det var ett bra ord.... Ack det varade inte länge, var på loppis en dag och hade ovanligt god tur i att hitta kläder! Loppis made my day.



Och idag då stickade jag en socka färdig. Nu tror jag att det här allt som allt tagit ca 3-3 ½ timma. Det börjar ta sig, i fart alltså. Jag börjar ha det på stickan kan man väl säga!

måndag 19 januari 2015

Hej januari, ett steg mot våren

Nu e jag äntligen frisk (från förkylningen alltså, eller vad det nu var). I två veckor låg alla saker framme och outplockade efter att jag städat bort julen, ingen ork för något extra har jag haft. Men nu är det klart (nästan). Vi kör blått och vitt i matrummet. Det var många år sen jag hade blått, men det är ju lite vintrigt så det får vara så nu en tid.

Gör också som det står i alla böcker, tidningar, på bloggar.. nämligen bläddrar i frökataloger och funderar på vad jag skall så i vår. För så gör man i januari. I vår skall landen förstoras igen, skall försöka odla lite mer som kan lagras. För vi har ju en källare, en stor dessutom, där vi har potatis. Har inte tänkt på det fören i höst, den kan man ju faktiskt fixa opp ordentligt och använda! Att jag inte tänkt på det förr...


måndag 5 januari 2015

Gott nytt år

Är det nu man kan säga att julen är slut? Jag brukar tycka att den skall hålla i sig lite längre, men nu skulle jag vilja plocka undan allt! Hur som helst många lediga, trevliga dagar blev det (iaf för mig..) även om jag varit jättetrött hela tiden.

 Julmat, mellandagsmat, nyårsmat, sött och salt. Fy vad vi har ätit. Men gott! Jag prövade ju äta både gluten och mjölk under julen, det gick inte så bra. Jag började se ut som en ballong. 1 skiva ost per dag det går bra, inget annat.



Nytt år blev det. Blev tillfrågade om vi ville komma till kontoret där S jobbar, skulle bli uppringda 22.40. Telefonen ringer prick 22.40 (hade du på påminnelse eller?). En halv timme senare plockas vi upp. Sen skålar vi ut det gamla året och ser på alla raketer och kommer hem några timmar senare. Det blev inte bara äta och spela dator som vi hade planerat för kvällen, haha. Få se vad detta år bjuder oss på. Nytt år nya tag eller hur var det?


 
Men att det skulle börja så här var ju inte roligt.. Kanske tröttheten under julen var nåt "inför att bli sjuk" för igår blev jag konstig på kvällen, fick lite feber och lite till, sista gången jag mätte hade jag 39.1. Hemsk kväll och natt.