fredag 28 augusti 2015

Sommaren (semestern) som kom och gick

Fattar inte att 7 lediga veckor gick så snabbt och åter kan man konstatera att allt man tänkt är ogjort till stor del. Trött är förnamnet. Efter Höga Kusten rusade 3 veckor iväg och så var det augusti och allt som det innebar. 


Så vad har vi egentligen gjort? Ja, plockat lite svamp, detta svamprika år. Som sagt lite, kan inte finnas svamp i dessa skogar här omkring.

Firat några födelsedagar, bl.a. Thelmas, här får hon sin present. Vara på växthustaket. Mer invecklat och billigare får man leta efter! :)



Hantverkardag på Stundars, jag tittade mest på husmodeller, små hus, tankarna rullade, jag memorerade.


Fin utställning de hade där, men hoppalalla vad dyrt för en liten kaka. 


En annan dag blev det Replot, måste säga att denna bro är nog naa ti finan än vad Höga kusten bron är. Vi åt här.


Sen vidare till Björkö. Jag utmanade mig själv och tog mig upp i tornet, fyydå. Tur att vi kom då vi kom för vi mötte minst 1000 barn som var på läger som kom härifrån, hjälp om jag skulle varit här eller på väg upp då de kom då skulle jag ju dött på kuppen. Nej, skall jag uppåt behövs både tid och utrymme.


Vi har det nog rätt fint här också, på sitt sätt. Kanske borde man utforska lite noggrannare vad vi har här omkring..



En liten mini.


Har plockat, skördat, förvällt, syltat...



Städat ur bastun där kaninerna varit. Denna gång blev det att bara sätta in 2 burar tillbaka inte 4. Konstigt. Hoppas det kommer att flytta in 2 stycken också på hösten.


Det börjar bli typiskt höstigt, sommaren kom och gick. Hoppas ändå att det kommer fortsätta vara varmt, vi kan ju skippa det där eviga regnandet, det kan ju komma bara ibland, efter att hundarna varit ute..