lördag 21 november 2015

Snöfall


Jag har knåpat och sytt en säng åt Elliott som han verkligen borde börja använda, men det är inte det lättaste kan jag säga..



Julpaketet vi skickade med Hoppets Stjärna. Mat och lite julklappar och med hopp om en god jul! Tyvärr hinner man inte skicka fler paket nu, jag tror sista datumet var 19.11. 

Så kom den även detta år. Fint. Vi har packat en kärra till Stormossen, var dags att plocka det sista som låg ute på gården innan det täcks helt, fast å andra sidan skall det väl regna nästa vecka. Nåja nu e det gjort, plockade om i garaget också så nu fick vi in släpkärran dit. Dukti vi!



Hungriga små pippin.



Förra helgen satte jag ris i alla krukor där ute och det var ju tur det. Nu är det belysning nästa. Så får vi bara knäppa på till lilla jul. Längtar...




söndag 15 november 2015

Ojdå jag trodde det var sönder

 Några dagar har igen passerat sen sist. Trodde att datorn var sönder sen nån vecka tillbaka, men det var den tydligen icke. Dock så fungerar inte internet, bara ibland och trögt. Första november satt vi ute och drack iaf det hade jag glömt redan, så varmt var det då. Men idag plockade vi in bordet!


Efter mössinvasionen i skafferiet började jag burka allt vi har där. Fyndade flaskor på CM billigt och stora. Fyllde dem med det som jag använder dagligen t.ex. solros-, sesam-, pumpafrö, väldigt behändigt.



Svamp fick vi levererat en dag så nu borde vi ha för vintern.


Enjo har jag varit på. Denna tyckte jag var mycket bra. Jag drog av soffa, kuddar, säng, filtar, mattor, kläder ja allt prövade jag den på då jag kom hem. Nu ser det ut som vi inte städar så ofta och vet ni det gör vi inte heller! Men som sagt den hittade väldigt mycket..