måndag 26 mars 2012

Last week

Jaa, då hände nog inte så jättemycket. Tröttheten satt i. Fast elda upp allt ris fick vi gjort. Trodde det skulle ta länge med alla högar, men vi avverkade dem på några timmar, fast man bara ville spy då man drog de sista pinnarna.


Och så har vi köpt en ny lampa, det e väl nog inte en fönsterlampa men den passar ju bra.. Vi var ett varv ner till Åbo, hälsa på M och P och så var vi ju då till Ikea så klart (lampan..), vi skulle inte ha nåt egentligen, men vi handlade massor. Konstigt att man behöver så mycket saker ibland som man inte visste om..

söndag 18 mars 2012

Mer trädsnack

När minnet sviker.. Det här har jag nog aldrig gjort förr. Öppnade en ny förpackning med ett linspar förra veckan och idag märkte jag att jag hade glömt att fylla på linsvätska i kopparna då jag tog ur dem sist... 2 torra linser. (Det är ju egentligen omöjligt att glömma fylla på vätska!) Nu hade jag ju ett par till hemma, men lite surt var det, de är ju inte direkt gratis..


 Vi började bränna ris idag, men vinden kunde inte bestämma sig vart den skulle blåsa. Det verkade inte blåsa så här mycket då vi började. Sen slutade det ju nästan då det började va klart........ Typiskt.

lördag 17 mars 2012

Mer träd



Här fälls det träd runt husknutarna var och varannan dag nu. Vilket tar vi imorgon?




Föll perfekt! Så började det roliga. Och vi, ja vi kunde inte åka och handla som vi hade tänkt. Inte på en stund i alla fall..

Nu blir det bastu och sen kanske man får joina Elliott..

fredag 16 mars 2012

Risigt..



Här uppe borde man spendera lite fler soliga dagar, varmt och skönt.



Samtidigt som man är här så kan man ju se sig om efter lite sommarjobb, här är det mycket omålat... Och vid dörren där nere vid uthuset, där skall det fixas en enkel uteplats, för frukost ute i morgonsolen, nu borde det ju inte vara så mycket myggor där eftersom....



...det nu ser ut så här vid gaveln av uthuset, de 4 stora granarna är borta, äntligen! Fast just nu är det ju inte sååå roligt. Vilken röra.. Nån som vill ha ris??? Snälla kom och hämta, ni ska väl ha påskbrasa snart..?


Såja, nu ser man in hit också från vägen. Planen är att det skall jämnas till och fyllas med jord (antagligen) och så skall bl.a. växthuset flyttas hit, vad annat som dyker opp här får vi se i sommar.

tisdag 13 mars 2012

Nu e vi trötta


Oj, nu har vi inte uppdaterat på ett bra tag, inga foton har det blivit förutom av mina 100 utslag i ansiktet en dag och dom e ju förstås mycket intressanta.. Tröttsamt var ordet. Reine har tränat hårt ikväll, agility och så här trött blev han.

I söndags var vi till Trefaldighetskyrkan och lyssnade på Sanna Nielsen, mycket vackert och trevligt var det.





Annars ska vi bara ta det lugnt denna vecka, kanske vi ska göra det lite vårfint, plocka ner julgardinerna till att börja med..

måndag 5 mars 2012

Stackars Reine..



Ibland blir det ju inte som man tänkt sig...



E det hunden som e för stor för sängen eller är det sängen som e för liten för hunden?





Nu kommer den nog snart...