söndag 27 september 2015

Gah, gah, gaaaaah

Idag skulle jag baka och laga och vara duktig. Äppelkaka, ja men det låter ju bra, den gör jag! Ha! Det som föll ur formen då den var klar var alla äppelklyftor, sen fick ja skära runt hela kakan med kniv. Men det värsta är att den är inte alls god, jag känner bara vattensmak, S säger att den har smak. Jag e förkyld. Iaf aldrig mer den!Ful är den också!

 Bröd. Titta vilka fina skivor, perfekt för att vara glutenfritt. Man skulle ju vilja tro det. Men de smakar bara vatten. Alltså vad är det för fel??  Denna gång blev det ju inte bara deg i mitten, men varför så vattniga? Jag håller på att ge upp..


Kokosplättar. Och jag har lärt mig då det gäller glutenfritt, gör en, smaka, ändra i receptet, gör en till, smaka. (synd att det inte går att göra lika med bröd man gör lite bröd först, smakar, gör om..). Första plätten, usch på riktigt den smakade omelett och jag kan ju inte äta omelett. Jag tillsätter lite kokossocker och kokosflingor. Mm, rätt ok, får nog göra om receptet lite men skall absolut pröva igen. 

När jag kommer till maten är jag uppgiven och trött på allt som misslyckas, en hel dag åt pipsvängen känns det som. Om det här blir dåligt kommer jag aldrig att göra mat eller baka eller nånting mer, sa jag åt S. Och gissa vad..?! Skall jag gråta eller skratta..? Det blev rätt gott.

1 kommentar:

Anonym sa...

DUKTIT DUKTIT