tisdag 5 april 2011

Så långt (och lite längre) är vi nu..



Vi har gjort både ingenting och så har vi pysslat på  massor den senaste veckan. Tapetserat, och den tapeten blev det! Snygg, eller hur?
Vi har lagt upp alla dörrar, skruvat fast bänkarna, diskhon e på plats (ordentligt), diskmaskinen e på plats (funkar dock icke än), nya fläkten har kommit, (icke uppsatt än, måste va ett rör också innan) kaklet har kommit , vatten kommer ur kran och vi har nästan fyllt alla skåpen (ikväll)!


Vi valde en sån kran, med "utdragbar slang". Vilken lyx, nu kan man fylla en 1,5 l flaska med vatten utan problem, det kunde man knappt förr..


Här höll vi på att lägga skenorna i skafferiet, men NU har S lagat det klart och  flera hyllor är redan fyllda med saker.
Det här blev vår egen fundering, eftersom IKEA och vi inte tänkt lika. Från början hade vi det så bra uttänkt och satte hyllan längst ner, men det gick ju inte sen då dörrarna skulle på plats. Det här blir nog bra, fast det skulle ju varit bättre om man var lite längre.....


Fläktskåpet måste också göras om eftersom IKEA-fläktskåp inte e gjorda för fläktar som inte köps från IKEA (i alla fall inte den vi köpte).

1 kommentar:

Carina sa...

Oj så fint ni får det :o)