tisdag 9 oktober 2012

Hej!



Nu har jag tömt alla krukor ute. Pelargonerna som blommar så fint har fått flytta in. Undras hur jag skall få dessa att överleva vintern. Ett år hade jag 2 riktigt fina hela vintern i fönstret och då våren kom och sommarn närmade sig dog de, det tyckte de inte om tydligen..




Två omgångar med mos har jag gjort, det blev beskt. Jag orkade inte skala de minimala äpplena som jag kokade av. Men vadå, kan man inte koka mos med skal på?


Jag har städat mitt rum! Äntligen, det tog nåt år, eller så.. Nu ska det börja skapas här.


Måste byta kruka..



Snygg jacka, men saknar en knapp..







Nu e det bara ett rum kvar, då e rummet dubbelt så stort mot vad som syns.. Huvva då.. Kanske nästa år..!?!



1 kommentar:

Lillian sa...

Visst kan du koka äppelmos med skalen och kärnorna kvar. Det är lättast med en assistent med köttkvarn. Då kokar man äpplena hela och mal dem i kvarnen med en apparat som separerar fruktköttet från spillet. Sedan är det bara att hälla i socker och koka upp.