söndag 27 november 2011

Fullspäckad helg, igen!


I fredags fick jag köpt alla julklappar, ok 2 kvar, men jag vet var jag skall hämta så ingen stress där. Passade på och köpte skor också, så nu behöver jag inte åka en extra gång för det....


..och det var ju tur eftersom första snön bestämde sig för att komma ikväll. Och hur passligt var väl inte det?


För idag plockade jag undan de sista krukorna och sakerna som varit där ute, hämtade ris att ha i krukor på trapporna och inne och så hämtade vi ris för vi gjorde en egen gran... Vi gjorde en lång (nu kommer jag inte på nåt annat ord förutom..) korv, så började vi här uppe...




..och slutade där nere, efter lite skarvande på korven.




Sen i med lite lampor och så var den klar. Såg såna här på Stundars ifjol, dock inte så buskiga som denna. Men den e fin, tycker vi.


Mörkret infann sig snabbt, tyvärr, jag var i skogen och såg inte längre om jag tog gröna eller bruna kvistar, tänkte jag gör det här imorgon, söndag. Då slog det mig att det VAR söndag, jag som planerat hela dagen att göra så mycket på söndan. Fy vilken besvikelse. Nu får man vänta 5 dagar på ljus igen.. Höstörarna vi satt upp vid staketet har fått lyktor idag också.


Jag hann inte få klart nån adventsljustake, det skulle jag hunnit på söndag då jag skulle plocka mossa i ljuset. Men gräddat lite har jag hunnit.


Vi avslutar med en sötnos som e ute och springer och söker mat.

Inga kommentarer: