tisdag 1 december 2015

Uppidatitering


Senaste tiden har det blivit att pynta lite, har flyttat runt, runt, runt alla saker hur många gånger som helst. (Konstigt att allt lutar in mot mitten..)


Hit skall alla gamla tomtar ännu rymmas in, men de får nog vänta ännu en tid. Nu gäller det bara att hämta in ris, får bli då benen bär igen, kanske till helgen.



I år blev det ingen utegran utan en buske som vi sågade ner i somras och sparade just till detta. Tycker nästan att det blir finast då man kan snurra slingan lite huller om buller i en buske. Smaksak.

Funderade länge vad vi skulle göra med växthuset, göra nåt eller låta det va. Vi gjorde nåt, men höll på och funderade länge slingan ner, slingan opp, i taket, i fönstret, på marken.. Sen fick det komma lite bollar också, tycker inte om när det blir överdrivet mycket men det här blev rätt ok.

Elliott då? Jo vi höll ju på 12v med att ta urinprov, ge mediciner osv. Men proverna fortsatte visa blod. Cancer var då det som återstod. 12v med oro, rädsla, ledsen allt man kan va kom vi oss iväg till Tammerfors för en ultraljudsundersökning av njurar, blåsa och diverse rör. Ingenting där, vilken lättnad! Men, vad var det då felet satt? När de nya urinprovssvaren var kollade kom läkaren och sa att det troligen bara är ett "misstag" att snabbtestet visar blod som eg inte finns eftersom det i mikroskåpundersökning inte finns blod alls. En vecka senare kom det slutgiltiga svaret. Att det nog inte är nåt. Jättebra verkligen men ändå surt, man skulle ju gärna varit utan dessa hemska ovissa 12 veckorna. Vi e glada, vi ska ha Elliott kvar länge, länge än!


Reine och grisarna som inhandlades på Ikea efter veterinärsbesöket, duktig Reine som väntade så länge i bilen och Elliott som pickades och undersöktes lika länge. 



Snart är det jul!

Inga kommentarer: