söndag 29 september 2013

Nu gar e ondan




Elliott står i stora fönen efter en simtur. Mm, vi har börjat med simträning. Tre gånger har han varit i bassängen nu, på freda är det Reines tur. 

I helgen har jag plockat undan det mesta utomhus som skall bort över vintern. Pelargonerna fick flytta in, de får ju bara mer och mer knoppar så de kan ju blomma här inne då.

Murgrönorna brukar jag annars ha i kvisten där det är lite kallare, de brukar stå sig tills jag glömmer att vattna dem och de torkar och ser ändå fina ut... Tills bladen mot våren börja trilla ner varje gång man stänger dörren..



Växthus lördag.


Växthus söndag.


Finn ett fel!
Det fattas en skiva till taket!!! Nu då vi satt upp hälften märkte vi att det är fel längd. Vi beställde 70*150, dessa är bara 61 cm. Vi beställde 11 skivor, 5 och en halv till varje sida, eftersom växthuset är 350 och de skall sticka ut lite på varje sida. Enkelt. De har gjort fel då de beställt åt oss. 


Så får jag kryssa av en sak till som hörde till semesterplanen. Städa ur innekaninburarna  och tvätta gammalt hö att ha i burarna. Duktigt. Äntligen.



Tinka har varit här i helgen också.

Inga kommentarer: